Activități de 1 Iunie, pregătite de UPT și UVT pentru copii

Activități de 1 Iunie, pregătite de UPT și UVT pentru copii

Activități de 1 Iunie, pregătite de UPT și UVT pentru copii

De Ziua Internațională a Copilului, atât Universitatea Politehnica, cât și Universitatea de Vest au pregătit, separat, dar în același scop, o serie de activități destinate celor mici și nu numai.

Astfel, în 1 iunie, pe Stadionul Știința și în Parcul Facultății de Mecanică, UPT organizează o petrecere încărcată de evenimente, care se vor desfășura între orele 10:00 și 17:00.

Copiii se vor putea bucura de spectacole de magie și de teatru, de ședințe de picturi pe față, de jocuri, petrecere cu mascote, pinata, mers pe picioroange moderne, ateliere de creație, ateliere instructiv-educative și multe alte activități interactive.

De asemenea, pe parcursul întregii zile, vor fi disponibile tobogane, trambuline, carusel, cabină foto, iar participanții vor avea acces la tonete cu mâncare, dulciuri și răcoritoare.

Ca și în anul precedent, pe stadion se vor putea face ridicări cu balonul cu aer cald, în limita locurilor și dacă condițiile meteorologice permit acest lucru.

CITEȘTE ȘI: Orașele timișene își sărbătoresc copiii

Oferta Universității de Vest este și ea generoasă. Sub genericul ”Bulevardul copiilor la UVT”, organizatorii au gândit mai multe activități eveniment pentru a încuraja adoptarea unor obiceiuri sănătoase și pentru a stimula participarea activă a copiilor în activități sportive, de învățare și experimentare.

Programul zilei de 1 iunie la UVT va cuprinde turnee de minihandbal, baschet, minivolei și șah. De asemenea, participanții vor avea la dispoziție terenuri pe bulevardul Vasile Pârvan, pentru a juca badminton.

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului, se vor impune restricții auto pe Bulevardul Vasile Pârvan, pasajul Michelangelo și strada Traian Lalescu, care vor fi închise circulației rutiere în ziua de 1 iunie, de la ora 4:00 dimineața până la ora 17:00.

În cadrul aceluiași program, copiii vor putea participa la concurs de desene pe astfalt, la ateliere de programare CoderDojo și de pictură pe plasă de pânză, vor interacționa cu roboți, vor putea descoperi orașul prin joc, vor putea asista la experimente de fizică și la aplicații practice de filtrare a apei și multe altele, iar în intervalul orar 14:00-15:30, copiii sunt invitați la un program muzical din lumea Disney.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *