Acțiune de amploare în Timiș: Un val mare de migranți a fost împiedicat să intre ilegal în România

Nouă migranţi au fost prinşi când încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria

Peste 100 de migranți au încercat să intre ilegal în țară din Serbia. Polițiștii de frontieră au anunțat autoritățile sârbe, reușind astfel să împiedice grupul de migranți să pătrundă în România, potrivit Mediafax.

„În dreptul localității Lățunaș, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au identificat, pe teritoriul Republicii Serbia, cu ajutorul aparaturii din dotare, un grup de peste 100 de migranți care se îndreptau înspre frontiera comună cu România, în scopul intrării ilegale în țara noastră”, anunță Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Potrivit sursei citate, polițiștii de frontieră români au acționat preventiv și au anunțat autoritățile sârbe, reușind astfel să împiedice grupul  să pătrundă în România.

„Polițiștii de frontieră au beneficiat și de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație. Măsurile de supraveghere din zonă vor fi intensificate pentru descurajarea pătrunderii pe teritoriul României a altor grupuri de migranți”, transmite IGPF.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Acțiune de amploare în Timiș: Un val mare de migranți a fost împiedicat să intre ilegal în România

  1. Jurnaliștii adevărați ar întreba ce se întâmplă cu acești migranți după ce sunt prinși. Că de sunt înapoiați în Serbia, ar scrie. Dar cum nu scriu, tragem concluzia că rămân în România, pe banii noștri. Că doar nu plătește madam Merkel…

Lasă un răspuns