ACS Ghiroda rămâne în viaţă

codrea

Problemele financiare cu care se confruntă ACS Ghiroda vor fi rezolvate în perioada următoare, în şedinţa de consiliu local ce a avut loc ieri aprobându-se proiectul de finanţare a echipei locale.

„Proiectul a fost făcut puţin altfel, a fost actualizat la legile actuale. Vor fi plătite restanţele, mergem înainte! Jucătorii au fost afectaţi de problemele financiare, dar ele nu s-au simţit în rezultatele noastre. În plan sportiv, pentru noi de-abia acum urmează greul, până acum am avut meciuri accesibile. Nu avem un obiectiv impus, luăm meciurile pe rând, nu este imposibil să promovăm. Vrem să scoatem maximum. Dacă va fi de ajuns, foarte bine. Dacă nu, vom încerca să promovăm în sezonul următor. La baza sportivă, nocturna este instalată, geamurile sunt puse, vestiarele au fost şi ele finalizate, urmează să fie pus gazonul”, ne-a declarat, astăzi, antrenorul formaţiei din Ghiroda, fostul internaţional Paul Codrea.

Trupa din comuna aflată lângă Timişoara se află pe locul al treilea în Liga a IV-a Timiş, cu 58 de puncte, aflându-se la doar o lungime în urma primelor două clasate, Ripensia Timişoara şi Voinţa Maşloc.

În weekend, Ghiroda are rundă liberă, întrucât ar fi trebuit să joace cu Lorena Giarmata Vii, formaţie care s-a retras în tur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *