Un vis pe cale să se îndeplinească

Alexandru Sofian

Un copil din Kuncz merge zilnic cu trotineta, câte trei kilometri, pentru a ajunge la antrenamentul de kickboxing. Se antrenează câte două ore pe zi pentru a-şi îndeplini visul de a deveni campion european şi, uneori, ajunge acasă noaptea la ora 23.

Cea mai mare grijă a mamei lui Ciprian este că nu îl va putea trimite în Irlanda, în cazul în care va câştiga Campionatul Naţional de K1 Juniori din 23 aprilie de la Bucureşti.

„Ce mă fac eu atunci, cu ce să îl trimit în Irlanda?”, se întreabă Ileana Sofian.

Ciprian are 13 şi spune că acesta este visul lui, vrea să urmeze o carieră în sport. Este în clasa a VII-a şi nu îşi imaginează altfel viaţa decât într-un antrenament continuu.

Când s-a prezentat prima oară la clubul sportiv, în urmă cu doar doi ani, Ciprian a fos convins că îi este menit să se lupte ring. Părinţii l-au ajutat cu greu, având salarii mici şi rate la bancă. Ciprian este susţinut de antrenor, care reuşeşte să obţină anumite finanţări de la sponsori. Până şi echipamentul sportiv îl are primit, el nepermiţându-şi nici măcar un şort care costă cel puţin 50 de lei.

„M-am luptat o dată cu un sportiv cu 12 kilograme mai mult decât mine. L-am învins, chiar dacă era la o categorie superioară”, spune mândru Ciprian.

Pentru el, nici weekend-urile nu sunt libere. Dacă în timpul săptămânii face un anumit tip de antrenamente, sâmbăta şi duminica aleargă. Cât despre şcoală, îi place, dar şi acolo preferă tot sportul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un vis pe cale să se îndeplinească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *