Aceleaşi probleme de lot pe semicerc

SCM Politehnica Timişoara deschide şi ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal masculin. Alb-violeţii de pe semicerc vor juca luni, de la ora 15,30, într-o partidă transmisă de TVR HD, pe terenul grupării CSM Bucureşti.

Pentru meciul din capitală, tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici se confruntă cu aceleaşi probleme de lot. Astfel, rămân pe margine din motivele deja cunoscute Kocici, Pribanici şi Dragas. Alţi trei handbalişti au avut probleme medicale după victoria de miercuri cu CSM Focşani, dar cel mai probabil aceştia vor fi astăzi pe teren. Pivotul Gheorghe Irimescu şi coordonatorii de joc Cristian Fenici şi Vuk Milosevici au fost menajaţi de la ultimele antrenamente, însă vor evolua în duelul programat să se desfăşoare în sala „Rapid”.

„CSM-ul este mare favorită în acest joc, în timp ce noi suntem fără trei jucători dintre cei mai experimentaţi, dar niciodată nu se ştie… Avem o serie de cinci meciuri bune şi vom merge să ne fructificăm şansele. CSM-ul îi are pe fraţii Esteki şi jucătorii aduşi din Portugalia, sunt mulţi băieţi care pot face schimbări în timpul meciului, au investit mult pentru a câştiga campionatul. Au un buget stabil, nu au probleme ca noi. Dacă începem bine, portarii noştri vor avea intervenții bune, iar dacă atacurile vor merge până la capăt cu disciplină tactică avem posibilitatea să provocăm o surpriză. Caracterul echipei rămâne la fel de puternic şi atunci când jucăm fără trei sau patru oameni. Îi vom trimite în teren şi pe tinerii Trif, Furak şi Neamţu. Cu siguranţă, vom merge şi ne vom lupta, dacă gândeşte cineva în alt mod greşeşte, dar favorita în această partidă este CSM Bucureşti”, a declarat Pero Milosevici.

În ciuda situaţiei financiare delicate în care se găseşte SCM Timişoara, handbaliştii alb-violeţi se pot mândri cu un tur de campionat remarcabil. Indiferent de rezultatul meciului cu CSM Bucureşti, ei vor încheia prima parte a turului în jumătatea superioară a poziţiilor de play-off. Anul nu se încheie însă, pentru că în Liga Naţională este programată în decembrie şi prima etapă din retur, în care SCM Politehnica Timişoara va evolua pe terenul Potaissei Turda. Între tur şi retur mai sunt optimile de finală ale Cupei României cu un joc la CSM Bacău (sâmbătă).

Sursa foto: facebook.com/scmpolitehnica


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns