„Leii” primesc vizita campioanei

Liga Naţională de baschet masculin se reia după pauza generată de meciul echipei naţionale de seniori, 88-83 cu Kosovo la Oradea în precalificările Euro 2021.

SCM Timişoara va juca luni, cu începere de la ora 18, la sala „Constantin Jude”, cu campioana CSM Oradea.

„Ne-am antrenat cu adevărat bine în această perioadă de pauză competiţională. Încercăm să fim mai competitivi pe zi ce trece. Am făcut atât pregătirea obişnuită, cât şi cea spefică adversarului pe care îl vom întâlni şi problemelor pe care ni le-ar putea pune. Se poate spune că Oradea este favorită în această dispută, însă am încredere în jucătorii mei”, a declarat antrenorul „leilor” bănăţeni, Miodrag Perisici.

El îşi doreşte ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală: „Vreau să fac un apel la suporteri să vină la meciul de luni. Băieţii au nevoie de ei, echipa are nevoie de ei, iar oraşul merită sprijinul tribunei. Peste tot unde mergem găsim săli pline şi ne-am dori ca şi la noi să vină cât mai mulţi suporteri, ca să avem rezultate bune împreună”.

SCM Timişoara a avut doi reprezentanţi la lotul naţional, pe Dragoş Diculescu şi Cătălin Baciu.

„Întotdeauna este bine să ai întreg lotul la dispoziţie, dar absenţe precum cele ale lui Baciu şi Diculescu, plecaţi la lotul naţional, nu ne deranjează deloc. Antrenamentele ar fi fost mai tari cu ei pe parchet, însă ştim că vin pregătiţi de la echipa naţională şi ne gândim că se reintegrează repede”, a mai spus Miodrag Perisici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns