Accident mortal în apropiere de Timișoara, pe autostradă. Trafic blocat! A intervenit elicopterul SMURD. Foto

Accident mortal în apropiere de Timișoara, pe autostradă. Trafic blocat! A intervenit elicopterul SMURD. Foto

ISU Timiș a fost solicitat să intervină, duminică, la ora 11.10, printr-un apel primit pe SNUAU 112, la un accident rutier pe Autostrada A1, km 512, in dreptul localității Orțișoara, între două autoturisme, o persoană fiind încarcerată.

A fost alertat Punctul de Lucru Pișchia si Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara si au fost trimise la locul intervenției o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru Descarcerare, o autospeciala APIC de primă intervenție, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SAJ Timiș cu medic.

De asemenea, a fost alertat si elicopterul SMURD.

La sosirea la locul intervenției, după efectuarea recunoașterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate 3 persoane, iar evenimentul s-a produs între doua autoturisme.

O persoana de sex feminin era încarcerată și, din nefericire, decedată. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism.
Din celelalte 2 persoane în viață, una are nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul este blocat, la ora publicării știrii (11,35), pe sensul de mers către Arad.

Foto: ISU Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident mortal în apropiere de Timișoara, pe autostradă. Trafic blocat! A intervenit elicopterul SMURD. Foto

  1. Un coclit cu be-em-veu care probabil avea 150-170 km/h si creadea ca e pe strada lui. Pariez ca era calare si pe telefon, ca mai toate maimutele si pitiponzcii cu astfel de cazane. Am vrea sa i se faca publica toata sandramaua ce urmeaza sa vedeti ce ieftin scapa. Probabil ca si amenda va fi cat pentru o linie continua … Halal militie. Halal justitie. 

Lasă un răspuns