Accident în Timiș, în această dimineață

accident 130

Circulaţia rutieră s-a desfășurat pe un fir alternativ, în această dimineață, pe DN 59, la kilometrul 19, între localităţile Şag şi Jebel, unde a avut loc o coliziune între un autoturism şi un autocamion informează Agerpres.

Potrivit reprezentanților Poliției Române, după incidentul rutier  circulaţia s-a desfășurat pe un fir alternativ, timp de aproximativ o oră. În urma accidentului două persoane au fost rănite ușor.

Conform ISU Timiș în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul codului portocaliu, au fost înregistrate 7 accidente rutiere soldate cu victime. Mai exact, în intervalul 20.00 – 5.00, pompierii au intervenit la 5 accidente rutiere soldate cu două victime, iar în intervalul 5 – 8.30 la două accidente rutiere, soldate cu trei victime și un incendiu.

abonament renasterea

„În noaptea de 14/15.12.2018 ISU Timiș a efectuat un număr de 21 patrule pentru identificarea persoanelor fără adăpost. La această acțiune au participat 35 subofițeri și 21 de autospeciale. Pe timpul misiunii au fost identificate 5 persoane fără adăpost, 4 în Timișoara și una în Buziaș, 3 dintre acestea fiind transportate la CPU/UPU și două la spațiile de cazare. IPJ Timiș a efectuat o patrulă, fiind identificată o persoană, Poliția Locală Timișoara a efectuat 8 patrule, fiind identificată o persoană, acestea fiind transportate la spațiile de cazare. SAJ Timiș a efectuat 3 patrule, fiind identificate două persoane și transportate la UPU. În intervalul orar 20.00- 05.00 , ISU Timiș a fost solicitat să intervină la 5 accidente rutiere, soldate cu două victime. În data de 15.12.2018, la ora 06:00 a fost activată grupa operativă a ISU TIMIȘ și CJCCI. În intervalul orar 05:00-08:30 ISU TIMIȘ a intervenit la 8 situații de urgență: 3 intervenții copaci căzuți, 3 intervenții cabluri căzute, un accident rutier cu trei victime și un accident rutier urmat de incendiu”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *