Accident groaznic în Timiş. Un copil de patru anişori şi doi adulţi au murit

Trei membri ai unei familii au pierit, sâmbătă după-amiaza, după ce au fost implicaţi într-un grav accident rutier produs pe DN 59, în dreptul localităţii Stamora Germană.

Din primele cercetări ale poliţiştilor aflaţi la faţa locului reiese că şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.

Impactul a fost puternic, trei persoane din autoturism rămânând prinse între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru a le elibera.

Cele trei victime, un copil în vârstă de patru anişori, mama sa şi un unchi, nu au mai putut fi salvate.

Iniţial s-a crezut că bărbatul este tatăl copilului.

Pompierii au intervenit cu un echipaj SMURD şi nouă subofiţeri, la locul accidentului fiind prezente mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie.

Urmează ca poliţiştii să stabilească motivul pentru care conducătorul auto a intrat pe contrasens.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

FOTO: ISU Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Accident groaznic în Timiş. Un copil de patru anişori şi doi adulţi au murit

  1. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

    -pe cine acuza de ucidere din culpa ?!

  2. Chiar daca soferul autoturismului este vinovat nimeni nu vede ca o treime din parbrizul camionul este acoperit cu rahaturi care impiedica vizibilitatea?! Legea prevede ca o folie pentru geamurile laterale sau luneta trebuie omologata dar nimeni nu sanctioneaza pentru obiecte opace care impiedica vizibilitatea

    1. Cristi șoferul de tir e probabil un tip de șofer berbec, putea frâna putin când a văzut ca autoturismul s-a lansat în depășirea riscanta. Dar si cretinul de ofer care a fost depășit de mașina alba putea frâna tocmai ca sa-i facă loc si sa poată intra la loc pe banda lui în dreapta după depășire. Acuma face pe mutul, nu știe si nu a văzut nimic în timp ce trei oameni nevinovați au sfârșit groaznic si îngrășa glia patriei!
      Oameni buni, nu uitați de umanitate: fiți mai buni , bunătatea nu va costa niciun leu!

Lasă un răspuns