Zonă de terase şi de promenadă şi o plasă luminoasă peste piaţa publică. Vezi ce oraş din Timiş îşi schimbă înfăţişarea

Primăria Lugoj va face o serie de sistematizări rutiere în zona centrală a orașului, din Piața J.C Drăgan. O parte din strada Avram Iancu va fi desființată și transformată în spațiu pentru terase și pentru circulația pietonilor.

CITEŞTE ŞI: Accident grav. Două persoane au murit după ce o maşină s-a ciocnit cu un TIR

“Am finalizat un proiect de sistematizare rutieră în jurul Catedralei Greco-Catolice Coborârea Sfântului Spirit. Porțiunea de stradă între magazinul Femina și Poliție se va închide circulației rutiere pe o suprafață de 965 de m.p. și o vom reamenaja pentru terase și promenadă. Peste piața din fața catedralei urmează să fie montată o plasă luminoasă cu un diametru de 40, care va fi susținută de stâlpi cu înălțimi de 16 și 20 de metri. În această zonă vom organiza târgurile de Crăciun și de Paște”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.
Lucrările de închidere a străzii Avram Iancu sunt preconizate a fi demarate chiar din acest an. La intersecția străzilor Someșului cu Andrei Șaguna vor fi realizate o serie de marcaje rutiere pentru dirijarea circulației în fața Monumentului Unirii (Soldatul cu Pușca).

În această zonă, vor fi marcate sensurile de schimbare a direcției, cu benzi separate, înspre strada Someșului și spre Primărie și dinspre strada Someșului spre Primărie și Podul de Fier. În funcție de direcția aleasă șoferii se vor încadra pe o bandă delimitată de marcajele din carosabil, scrie redesteptarea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns