Accident grav în Timişoara. O copilă a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada

Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni, pe Strada Liniştei din Timişoara. O copilă care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis a fost lovită de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 38 de ani.

La faţa locului a sosit o ambulanţă, medicii acordându-i primul-ajutor, apoi fata, în vârstă de nouă ani, a fost transportată la spital.

Trebuie menţionat că vizibilitatea pe Strada Liniştei este redusă, din cauza numărului mare de autoturisme parcate chiar şi pe trotuare, acest lucru punând în dificultate toţi participanţii la trafic.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Accident grav în Timişoara. O copilă a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada

  1. vizibilitatea este redusa pe foarte multe stradute din astea in zone cu multe blocuri. e o strada in zona bucovina, imi scapa numele acum, unde pe o parte a strazii trotuarul este complet blocat de masini. sunt parcate pana in gard

  2. Strada liniștei este un fel de centură ce leagă Aradului de Lipovei. Din păcate, cum scrie și în articol, mașinile parcare pe stânga și pe dreapta împiedică vizibilitatea spre trotuar însă permit ca pietonii să se strecoare între ele și să prindă viteză în traversarea neregulamentară.

Lasă un răspuns