Atacul asupra unei ambulanțe a împiedicat transportarea unui nou-născut la spital

Un incident revoltător s-a petrecut în drum spre orașul Pecica. Un bărbat a atacat ambulanța, fără niciun motiv, determinând-o să nu mai poată ajunge la timp acolo unde fusese solicitată.

În jurul orei 18:00, o Salvare a plecat de la Arad către Pecica, pentru a aduce la spitalul din municipiu un copil nou-născut (de aproximativ două săptămâni). În drum spre destinație, după Hanul de la Răscruce, pe marginea drumului stătea o bicicletă deteriorată și azvârlită către partea carosabilă. Șoferul ambulanței a frânat pentru a vedea despre ce este vorba. În acel moment, a apărut un bărbat (probabil proprietarul bicicletei) care a venit aproape de mașină și i-a aruncat o sticlă în parbriz, apoi a luat-o la fugă pe câmp.

Șoferul Ambulanței nu își poate explica ce anume l-a determinat pe bărbat să facă acest gest. Un motiv plauzibil este că bărbatul ar fi fost beat. La fața locului a sosit un echipaj al Poliției, iar șoferul ambulanței a mers împreună cu Poliția la secția din Pecica pentru a da declarații.

Din cauza incidentului, Ambulanța nu a mai ajuns acasă la copilul bolnav, fiind nevoie de trimiterea unei alte Ambulanțe pentru a-l transporta la spital, scrie specialarad.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns