Accident cumplit în Timiş! Doi tineri AU MURIT. Şoferul era DROGAT

Două persoane, dintre care o minoră, au murit carbonizate, după ce au fost lăsate să ardă de vii în maşină de şoferul care a produs accidentul.

Tragedia a avut loc în Fibiş. Conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani, din Timişoara, susţine că s-a certat cu pasagerul care se afla pe bancheta din spate a maşinii.

Acesta l-a lovit cu pumnul în cap, moment în care a pierdut controlul volanului. A intrat într-un pom, iar maşina a luat imediat foc.

Şoferul şi pasagera din dreapta, o tânără în vârstă de 16 de ani, din Fibiş, au fugit.

Ceilalţi doi pasageri, aflaţi pe bancheta din spatele maşinii, un tânăr de 19 ani din Sânandrei şi o minoră de 16 ani, din Ciacova, au ars, captivi în vehicul.

După circa o oră au fost găsiţi cei doi tineri care au fugit. Se pare că şoferul se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive, însă rezultatele analizelor vor stabili cert acest lucru.

Conducătorul auto este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa unor substanţe psihoactive şi părăsirea locului accidentului, el fiind reţinut pentru 24 de ore.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Accident cumplit în Timiş! Doi tineri AU MURIT. Şoferul era DROGAT

    1. Daca este de buna voie presupusa relatie dintre pasagera de 16 ani si soferul vinovat, nu este vorba de coruptie de minori. Cu atat mai mult, daca parintii stiu despre relatia celor 2 si nu se opun in niciun fel, nici nu intra in discutie varianta coruperii de minori 🙂 . Coruperea de minori inseamna intretinerea de raporturi sexuale fara voia minorului respectiv al parintilor ei/lui si intretinerea raporturilor sexuale cu scopul producerii de materiale pornografice. Plus, daca minora (pasagera din dreapta) nu prezinta urme de violenta fizica pe corpul ei, relatia lor poate continua in deplina libertate.

Lasă un răspuns