Accident cu şase victime, în Timiş

Opt persoane au fost implicate, marţi, într-un accident rutier care a avut loc la intrarea în Sânnicolau Mare dinspre Cenad. Microbuzul în care se aflau cele opt persoane s-a răsturnat, şase dintre acestea fiind rănite.

Este vorba despre patru femei şi doi bărbaţi care au fost transportaţi la spital. „La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, un ofițer și nouă subofițeri din cadrul Stației de pompieri Sânnicolau Mare și trei ambulanțe SAJ”, transmit reprezentanţii ISU Banat. Mucrobuzul în care se aflau victimele venea din Austria.

Foto: ISU TIMIŞ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Accident cu şase victime, în Timiş

  1. Daca cineva ar controla toate aceste firme de transport ! Cum e posibil ca un sofer sa circule 2000 de km fara odihna ? Pleaca spre exemplu luni cu un transport , lasa persoanele si ia altele , iar marti e inapoi in tara . De cele mai multe ori este un singur sofer . Chiar daca ar fi 2 tot acelasi lucru e pentru ca nu se poat odihni stand pe scaun .Saptamana trecuta a fost accident cu 6 morti in Austria . Cate astfel de accidente trebuie sa se mai intample ca sa se faca ceva pentru ca sa nu mai pune viata oamenilor in pericol ?

  2. Aveți dreptate ! Principala cauza este oboseala la volan . E o situație generala , cunoscuta , dar trecută cu vederea . Cel puțin ,in vama , au evidenta intrărilor și ieșirilor din tara a unui autovehicul și al șoferului care efectuează cursa , dar , se pare că acest fenomen nu alertează pe nimeni , nu ridica suspiciuni nimănui , cu toate că au apărut și efectele tragice ale acestor practici . Curios…pentru că , legal , este interzis șofatul fara pauze ,la un anumit interval de timp și un anumit număr de ore , urmat de 10 ore de odihna , obligatorie pentru șofer , înainte de a incepe următoarea cursa. Dar se pare că legea se aplica doar pentru cei care nu ” cotizează ” substanțial . Și mai curios este faptul că nici presa nu menționează acest lucru ,nici macar nu da detalii despre firma care efectua transportul respectiv…toată vina cade pe șofer …

Lasă un răspuns