Absenţe cu greutate la ACS Poli: Cânu, Croitoru, Doman, Scutaru şi Străuţ sunt indisponibili pentru meciul crucial cu Concordia Chiajna

Tehnicianul polist Ionuţ Popa se confruntă cu probleme de lot şi înaintea importantului examen programat miercuri, de la ora 17,30, pe terenul Concordiei Chiajna, echipă care s-a apropiat la doar două lungimi de trupa alb-violetă.

Partida cu ilfovenii face parte din etapa cu numărul 11 a eşalonului de elită şi se va disputa mai repede întrucât în 20 mai bănăţenii joacă în finala Cupei Ligii cu Dinamo Bucureşti.

Gabriel Cânu, Marius Croitoru, Cătălin Doman, Cristian Scutaru şi Bogdan Străuţ sunt indisponibili pentru duelul cu Concordia. Primul este suspendat, iar ceilalţi acuză probleme medicale.

„Din păcate, nu putem vorbi despre lucruri plăcute. Înfrângerea suferită la Voluntari, nemeritat din punctul meu de vedere, a creat o stare de îngrijorare. Vine alt joc, aproape decisiv. Cine câştigă se salvează de la retrogradare. Cânu a luat cartonaş galben şi nu poate juca la Chiajna, vor mai lipsi Croitoru, Doman, Scutaru şi Străuţ. Poparadu va face parte din lot, dar el nu a mai jucat de mult timp.

Problema noastră este că nu putem alinia aceeaşi formulă de start două etape la rând. Chiajna joacă al patrulea meci consecutiv acasă, n-am mai văzut aşa ceva. Am vorbit cu Artean despre centrarea sa ratată de la ultima fază a partidei de la Voluntari. În Liga I nu se poate să ai asemenea execuţii, râde lumea de tine!

Din păcate, nu avem executanţi buni în lot. Nu avem jucători precum Cernat, Cristea şi Zlatinski. Vreau să propun conducerii să trimitem tinerii de la echipa a doua la finala Cupei Ligii, pentru a-i odihni pe cei de la prima formaţie. Acum avem un precedent în acest sens, mă refer la Craiova. Nu prea vorbim despre această finală, vreau să ne îndreptăm atenţia pe campionat”, a declarat antrenorul Ionuţ Popa.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns