A șasea ediție a Timotion va avea loc în octombrie, într-un format nou. Cum vă puteţi înscrie

Timotion 1

Puteți alerga în siguranţă la Timotion! 22 de proiecte pot primi donațiile participanților. Cu responsabilitate faţă de situaţia actuală, cel mai mare eveniment sportiv caritabil din vestul țării se adaptează şi ia o formă nouă. Timp de o săptămână, în perioada 3-11 octombrie vor fi organizate două curse de alergare, deschise tuturor celor care doresc să facă mișcare și celor care donează pentru proiectele din comunitate.

Noua Cursă Timotion – Timișoara se mișcă este o cursă liberă, care aduce Timotion în cartierele din Timișoara, și care poate avea START-ul chiar la poarta casei tale, sau din orice punct din oraș. Cursa este adaptată participanților și poate avea orice lungime, fiind parcursă în ritm de alergare, pe role sau bicicletă în funcție de posibilitățile fiecărui participant. Această cursă se adresează celor care se află în Timișoara în perioada evenimentului.

Cursa Timotion Everywhere este dedicată celor  care nu se află în Timișoara în perioada evenimentului, dar care doresc să fie alături de comunitate de oriunde din lume. Distanța alergată trebuie să fie de minim 1 km, participanții fiind încurajați să le trimită organizatorilor o fotografie din timpul alergării.

„Am regândit conceptul și credem în viziunea pe care abia așteptăm să o punem în practică, o formulă care surprinde valorile ce stau la baza Timotion și care lucrează cu limitările existente pentru a le transforma în plusuri. Această ediție va fi mai puțin despre distracție, adrenalină, zgomot, viteză, stimuli puternici. Vom pune în schimb accentul pe aprecierea a ceea ce avem, pe valorificarea resurselor locale și evitarea risipei, pe sănătate, pe atenția individuală acordată participanților la linia de sosire, pe folosirea tehnologiei pentru a arăta că, deși alergăm individual, facem parte dintr-o mișcare mult mai mare”, a spus Cristina Potra-Mureșan, membru Alergotura, co-organizator Timotion.

„Timotion este un simbol pentru a fi împreună, implicați în comunitate, cu bucurie pentru mișcare și viață sănătoasă. Perspectiva fiecăruia despre starea de bine, despre calitatea vieții, sănătate și mișcare, s-a concretizat în promovarea alergării și în donații pentru cauze din comunitate care dăruiesc o calitate a vieții mai bună pentru mii de beneficiari. Vrem să mergem mai departe, să ne reinventăm și să nu uităm că mii de alergători au contribuit la valoarea Timotion. Invităm comunitatea Timotion să accepte noul format și să arătăm că împreună continuăm un important eveniment caritabil, în beneficiul celor care au nevoie de implicarea și participarea noastră”, a adăugat Daniela Chesaru, director executiv Fundația Comunitară Timișoara, co-organizator.

Înscrierea la cea de-a șasea ediție Timotion se poate face doar online până în data de 30 septembrie.

Chiar dacă Timotion este un eveniment de alergare, participarea este posibilă și pentru non-alergători, prin intermediul donațiilor pentru proiecte sau pentru un alergător campion care strânge fonduri pentru unul dintre cele 22 de proiecte. Donațiile sunt deschise până în 25 Octombrie 2020.

Detalii despre proiecte, înscrieri, curse și condiții de participare găsiți pe site-ul evenimentului www.timotion.ro.

Foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “A șasea ediție a Timotion va avea loc în octombrie, într-un format nou. Cum vă puteţi înscrie

  1. Eu cred că locul bradului e în pădure, iar pădurea nu mai are loc de oraș. Când brazii se vor întoarce în pădurea orașului, voi dona și eu pentru silvicultură.
    Dar pănă atunci, cu gându voi alerga ca vântu, pe ritmul toporiștii ce despică așchia sărită din copac.

Lasă un răspuns