A fost modificat regulamentul de parcare din Timișoara

A fost modificat regulamentul de parcare din Timișoara

A fost modificat regulamentul de parcare din Timișoara.

Noul regulament de parcare din municipiul Timișoara a fost modificat în ședința Consiliului Local.
Aleșii locali au aprobat un proiect care permite cumpărarea abonamentelor rezidențiale de către cei care au viză de flotant sau mașină de firmă.
Viceprimarul Ruben Lațcău a dat exemplu de situație în care se poate obține un abonament de rezident pentru o mașină de firmă.

CITEȘTE ȘI: Orban a declarat stare de urgență în Ungaria. A intrat în vigoare azi-noapte!

“Dacă dumneavoastră, de exemplu, lucrați în zona Piața 700, dar locuiți în cartierul Soarelui, folosiți mașina de serviciu și nu aveți mașină personală, pentru zona 700 veți avea un abonament pe zi pe zona roșie, iar această modificare vă dă posibilitatea ca, în zona unde locuiți, să vă faceți abonament rezidențial pe mașina de firmă, ca să parcați în timpul nopții. În mod evident, n-o să puteți să vă faceți două abonamente, o persoană, un abonament, o mașină de firmă, un abonament cu mașină personală, ci dă posibilitatea ca în cazul în care doriți să renunțați mașina personală tocmai ca să beneficiați doar de mașina de firmă, să vă puteți face abonament și să parcați în zona în care locuiți cu respectiva mașină. Nu există un impact în sensul în care se dă posibilitatea ca pe un singur nume să fie mai multe mașini, ci se flexibilizează cumva posibilitatea, ca să folosim și mașini de firme”, spune Ruben Lațcău.

Viceprimarul Timișoarei a mai declarat că regulamentul de parcare este perfectibil și, dacă se impune, vor mai fi operate modificări.

radiotimisoara

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *