A crescut capacitatea de vaccinare la centrul de la Stadionul CFR din Timișoara

A crescut capacitatea de vaccinare a populației civile la 180 persoane pe zi, la Centrul de vaccinare al Spitalului Militar Timișoara, situat pe Strada Nera nr.4 (stadionul CFR).  În sprijinul efortului național privind combaterea COVID-19, în centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara se
efectuează și vaccinarea populației civile: trei fluxuri de vaccinare cu produsul Pfizer/Moderna (în regim de 60
 persoane pe zi, pe flux, de luni până vineri), un flux de vaccinare cu produsul AstraZeneca (în regim de 20 persoane pe zi, de luni până vineri).

CITEȘTE ȘI: Loc de joacă modern într-o comună din Timiș

În paralel, în centrul de vaccinare organizat de Spitalul Militar Timișoara, continuă activitatea de vaccinare a
personalului propriu și a celorlalte categorii de beneficiari din responsabilitatea Ministerului Apărării Naționale,
conform instrucțiunilor emise de către Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea
împotriva COVID-19 și Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19.
Pașii de înscriere în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID 19 sunt ușor de parcurs. Din platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, https://vaccinare-covid.gov.ro/, se accesează meniul PROGRAMEAZĂ-TE sau se accesează direct link-ul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/.
Persoanele care se planifică la vaccinare își creează un cont pe baza datelor de identificare și a numărului de telefon. În contul creat, cetățenii au acces la propriile programări: centrul de vaccinare, datele la care vor fi efectuate prima administrare și rapelul (cea de-a doua doză). De asemenea, în momentul programării, platforma generează un document pe baza căruia se va face accesul în centrul de vaccinare la data planificată. Ulterior, la prezentarea în centrul de vaccinare a persoanei programate, validarea programării se realizează în zona de triaj prin scanarea codului QR de pe documentul generat de platformă sau pe baza cărții de identitate.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns