Loc de joacă modern într-o comună din Timiș

Exigențele cresc în localitățile rurale din Județul Timiș. Dacă în urmă cu 30 de ani nici un copil nu îndrăznea să viseze la vreun loc de joacă, astăzi, solicitările cetățenilor către administrațiile locale cu privire la acest aspect sunt tot mai multe.

CITEȘTE ȘI: Sentința privind suspendarea unui primar din Timiș

Urmând dorințele oamenilor, Primăria Lenauheim a demarat în aceste zile lucrările de reamenajare și reparații la parcul din localitate. În spatele bisericii din sat, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, au fost demontate elementele de joacă vechi și terenul a fost întreptat. Modernizarea locului de joacă presupune montarea de pavaje cauciucate, crearea unor zone de relaxare pentru adulți, montarea de bănci și coșuri de gunoi și montarea de elemente de joacă pentru copiii cu vârste  între 3 și 13 ani. Pe lângă acestea vor fi plantați pomi și arbuști ornamentali.

”Avem în plan reabilitarea și modernizarea spațiilor de joacă din toate cele trei localități componente, deci și la Bulgăruș și Grabaț. Am mai montat câteva elemente de joacă pentru copii în spațiul de agrement de la Bulgăruș, dar unele nu au fost corespunzător folosite și s-au deteriorat, mai mult am observat un apetit ridicat pentru distrugerea coșurilor de gunoi. Avem pretenția de la locuitorii din Lenauheim să păstreze în bună stare mobilierul stradal, elemetele de joacă, la fel cum și ei au pretenția de la administrație să intaleze astfel de elemente”, a precizat primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu. În cursul anului trecut, în zona parcului a fost refăcut trotuarul, cu pavaj, dar și o parcare de 600 de metri pătrați în față.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns