Apă de la reţea şi canalizare, în două localităţi din Timiş

carpinis 1

Locuitorii a două sate din Timiş, care aparţin de aceeaşi comună, vor avea parte, în viitorul nu prea îndepărtat, de un trai mai confortabil.

Conform primarului comunei Cărpiniș, Ioan Sima, a fost semnat contractul pentru executarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă a comunei. Vechi de peste 30 de ani, țevile metalice ale acesteia vor fi înlocuite cu altele noi, din PVC.

De asemenea, vor fi construite două stații de tratare a apei, una de 700 de metri cubi în reședința comunei, iar alta de 300 de metri cubi, în satul aparținător Iecea Mică, prin aceasta asigurându-se debitul necesar, inclusiv pe timpul verii. Termenul de finalizare a investiției a fost fixat pentru anul viitor.

Toţi şoferii trebuie să ştie asta! Se întâmplă de la 1 ianuarie 2017

Începută în 2008, rețeaua de canalizare este, la rândul ei, terminată în proporție de 90 la sută. Au mai rămas de realizat stațiile de pompare, respectiv șapte asemenea dotări la Cărpiniș și patru la Iecea Mică.

Două tinere, una din Timişoara şi cealaltă din Arad, şi-au dat mâna pentru a crea… perfecţiunea

De menționat este și faptul că unitatea administrativă este membră a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiș, iar după încheierea lucrărilor de investiții la rețeaua de apă și a celor de la canalizare, ambele vor fi date în administrarea operatorului regional Aquatim.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Apă de la reţea şi canalizare, în două localităţi din Timiş

  1. Halal proiect nu este finalizat si suntem în 2022 de 3 zile a început sa ne oprească apa de la ora 22 mai sunt și oameni care la ora aceea ajung acasă mai avem si copii wc-urile nu le poți folosi deoarece nu este apa , pe deasupra mai este și scumpa si nici măcar potabila nu mai este .. plus trăim la sat si plătim cheltuieli de oras nu mi se pare normal !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *