Două tinere, una din Timişoara şi cealaltă din Arad, şi-au dat mâna pentru a crea… perfecţiunea

Miss România – timişoreanca Ioana Filimon – are de onorat diferite evenimente, de când a obţinut titlul, iar ţinutele trebuie să fie unele cu totul aparte. Aşadar, zilele trecute, Ioana Filimon a plecat în căutarea rochiei perfecte. Şi nu oricum, ci cu panglica şi coroniţa aferente titlului obţinut.

A intrat într-un magazin din urbe, a probat şi a ales o rochie creată de arădeanca Mona Felba. Aceasta din urmă este cunoscută pentru creaţiile realizate chiar şi pentru unele vedete de la Hollywood.

Tamara Henry a purtat de mai multe ori rochii semnate de Felba la decernarea Premiilor Oscar. Mona a fost, de asemenea, unul dintre designerii care a avut veşminte purtate de concurente în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, unde una dintre ţinute a fost apreciată de juriul format din Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu.

ioana-filimon-mona-felba

Rochia aleasă de Ioana Filimon „este una de seară, realizată din satin şi pune frumos în evidenţă linia corpului. Este accesorizată cu un colier special creat”, spune Mona Felba. Iată că două tinere din vestul ţării şi-au unit forţele pentru a crea… perfecţiunea.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns