O săptămână de înscrieri la Festivalul – concurs „Gelu Stan”

concurs 1

Tinerii cu vârsta între 15-25 de ani, pasionați de folclor și tradiții populare, mai au la dispoziție o săptămână pentru a se înscrie la Festivalul – concurs „Gelu Stan”, organizat de Centrul de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș.

CITEŞTE ŞI: Toată Timișoara știe: un oltean la primărie!

Până luni, 17 august, soliștii vocali pot trimite pe adresa de email a Centrului de Cultură și Artă, mailto:[email protected] o înregistrare video care să conțină o baladă sau o doină, și o melodie ritmată, ambele filmate live. Participarea la preselecție nu implică purtarea costumului popular.

CITEŞTE ŞI: Răsturnare de situație într-un oraș timișean

Preselecția materialelor video va fi făcută la sediul Centrului de Cultură și Artă în data de 18 august, iar rezultatele vor fi afișate pe site-ul instituției în aceeași zi, la ora 18. Juriul nu va lua în considera linkuri sau înregistrări din studio.

Concursul, Gala Laureaților și recitalurile interpreților invitați la festival vor avea loc marți, 25 august 2020, de la ora 19, pe scena Grădinii de Vară a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Toate detaliile despre concurs, fișa de înscriere, regulamentul, dar și premiile ce vor fi acordate sunt disponibile pe site-ul instituției, http://www.ccajt.ro/.

CITEŞTE ŞI: Telenovelă politică în Timiș: Un fost concurent de la ”Insula Iubirii” candidează la Primărie și vrea să-i sufle postul celui care i-a furat iubita

Numărul de locuri pentru spectactori va fi limitat. Organizatorii vor aplica de asemenea toate măsurile sanitare impuse de autorități pentru siguranța publicului și a concurenților.

Festivalul-concurs care îl omagiază pe maestrul Gelu Stan este un eveniment cultural finanțat de Consiliul Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *