Circulația rutieră și feroviară este oprită în multe puncte de trecere a frontierei. Care sunt rutele închise

frontiera 16

Circulația rutieră și feroviară este oprită în multe puncte de trecere a frontierei cu țările vecine. Măsura a fost luată de ministrul de Interne, cu scopul de a limita răspândirea coronavirusului și ar putea fi dublată și de altele, începând de luni, când România intră în stare de urgență.  

CITEȘTE ȘI: Cel mai recent bilanț al internărilor cu coronavirus la spitalul Victor Babeș din Timișoara. Ce spune primarul Nicolae Robu

Mai multe trenuri care fac legătura cu Ungaria și Austria sunt anulate pentru o perioadă de 30 de zile. Astfel vor fi anulate legăturile dintre Oradea-Debrecen, Satu Mare – Debrecen și Satu Mare – Viena dar și cursele de retur.

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie. Decizia CFR a fost luată în contextul închiderii punctului de trecere a frontierei Valea lui Mihai, din județul Bihor.

În Bihor, singurul punct de trecere a frontierei cu Ungaria care mai este deschis în acest moment este Borș. În Arad, un  punct închis este Turnu.

Starea de urgență instituită începând de mâine, ar putea aduce noi restricții, având în vedere că una dintre măsurile excepționale care pot fi instituite este limitarea circulaţiei vehiculelor sau a persoanelor în anumite zone ori între anumite ore.

sursa: digi24.ro

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *