98 de ani de performanță academică

upt

Înființarea unei universități tehnice a fost o alegere firească, Timișoara fiind, acum aproape un secol, urbea cu cele mai multe întreprinderi din România, un oraș cu vocație tehnică, în care s-au înregistrat și sute de premiere tehnice naționale, europene și chiar mondiale.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal şocant în Timiş!

În cei 98 de ani, Universitatea Politehnica Timișoara a ținut ridicată ștacheta calității actului educațional care, dublată și de o activitate de cercetare științifică la cel mai înalt nivel, a dat generații întregi de ingineri bine pregătiți, specialiști în domeniul lor, care au dus în zonă, în țară și chiar peste hotare prestigiul școlii.

CITEȘTE ȘI: Scandal monstru la Timișoara! Câțiva locuitori s-au trezit cu un bloc între case

Ieri, a început suita de manifestări dedicate manifestării ”Zilelor Politehnicii 2018”. Deschiderea festivă a avut loc în Auditorium, ocazie cu care s-a desfășurat Gala promotorilor UPT.

Cu această ocazie, directorii de licee din județele care asigură universității cei mai mulți studenții au fost premiați, iar cele mai bune lucrări de licență au primit diplome.

CITEȘTE ȘI: Jaf de 150.000 euro: Un tânăr de 25 de ani a convins un minor să fure din seiful familiei şi i-a luat toţi banii

Tot în același cadru a avut loc și deschiderea festivă a Zilelor Carierei 2018, un eveniment de tradiție în UPT, ajunsă acum la cea de-a XIII-a ediție. După deschiderea festivă, standurile celor aproximativ 50 de companii prezente pot fi vizitate și vineri, între orele 10 – 17, la Restaurantul UPT.

Seria evenimentelor destinate acestei acțiuni va continua cu manifestări culturale, conferințe și premieri, până în 16 noiembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *