67 de candidați pentru 20 de posturi, la Primăria Municipiului Timișoara

Primăria Timișoara, anunț cu surle și trâmbițe

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului Timișoara, organizat în această perioadă, s-au înscris 67 de candidați, pentru 20 de poziții. În urma verificării eligibilității dosarelor de concurs, 51 sunt eligibili, iar în data de 23.12.2021, pe toată durata zilei, vor putea fi depuse contestațiile.

Cea mai mare concurență este pentru postul de consilier asistent pentru domeniul patrimoniu/administrare clădiri, terenuri, unde și-au depus dosarele 13 persoane.

Pentru două posturi nu și-a arătat nimeni interesul, iar procedura va fi reluată la o dată ce va fi comunicată ulterior. Posturile respective sunt de consilier principal în infrastructură rutieră și consilier asistent în domeniul spații verzi. Detalii despre ele găsiți în anunțul inițial, pe  https://www.primariatm.ro/2021/12/02/28421/. Îi invităm pe cei interesați să urmărească canalele de comunicare ale Primăriei (site și pagina de facebook) pentru a afla când vor fi scoase din nou la concurs.

CITEȘTE ȘI: Protest al angajaţilor din poliţie, penitenciare și al militarilor rezervişti la Timișoara și în alte orașe

Pașii următori sunt:

  • Proba de limbă străină – 10.01.2022 – 9:00;
  • Proba de competențe IT – 10.01.2022 – 11:00;
  • Proba scrisă – 10:00.

Toate posturile implică studii superioare, cu diferite grade de vechime în muncă: de la minim 1 an la minim 7 ani vechime. Toate posturile sunt pe durată nedeterminată, full-time – 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “67 de candidați pentru 20 de posturi, la Primăria Municipiului Timișoara

  1. Dar chiar lumea sa intors cu susul in jos.Alte primari din tara fac reduceri de personal in schimb la Primaria Timisoara,sub bagheta magica a MAGICIANULUI DONIMIC FRIG se tot fac angajari ca de un an de zile numai de asta se ocupa sa isi angajeze toti “FRATI DIN USR”Primaria din Berlin are 207 angajati si a Timisori cred ca acusi ajunge in ritmul asta la 800 de angajati.In curand vom citi ca primaria anunta concurs pentru construirea unui nou sediu ca nu mai incap toti angajati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *