Răsturnare de situație! Certificatul COVID nu va fi obligatoriu la locul de muncă – Decizia liderilor coaliției după întâlnirea cu Iohannis – Surse

Portugalia și Grecia nu mai cer de luni test negativ pentru călătorii cu certificat digital

Răsturnare de situație în ceea ce privește certificatul COVID. Accesul la locul de muncă nu va fi condiționat de acesta, iar documentul ar putea deveni opțional.

Decizia a fost luată într-o întâlnire a liderilor coaliției cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, potrivit surselor Antena3, informează stiripesurse.ro.

Miercuri seara, președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire cu liderii coaliției de guvernare, iar în urma acestei întâlniri s-a decis ca certificatul COVID la locul de muncă să nu devină obligatoriu.

CITEŞTE ŞI: 67 de candidați pentru 20 de posturi, la Primăria Municipiului Timișoara

Potrivit surselor Antena 3, președintele Klaus Iohannis le-a transmis liderilor coaliției că nu este momentul pentru a lua astfel de măsuri, ținând cont și de protestele care au avut loc la Palatul Parlamentului.

Conform surselor citate, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, nu este de acord cu solicitarea președintelui României, Klaus Iohannis, iar joi ar urma să se ia o decizie finală în privința certificatului.

Inițial, liderii coaliției au decis ca proiectul să fie trecut săptămâna următoare prin Guvern și ulterior să fie transmis spre dezbatere și adoptare către Parlament.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Răsturnare de situație! Certificatul COVID nu va fi obligatoriu la locul de muncă – Decizia liderilor coaliției după întâlnirea cu Iohannis – Surse

  1. Dar chiar lumea sa intors cu susul in jos.Alte primari din tara fac reduceri de personal in schimb la Primaria Timisoara,sub bagheta magica a MAGICIANULUI DONIMIC FRIG se tot fac angajari ca de un an de zile numai de asta se ocupa sa isi angajeze toti „FRATI DIN USR”Primaria din Berlin are 207 angajati si a Timisori cred ca acusi ajunge in ritmul asta la 800 de angajati.In curand vom citi ca primaria anunta concurs pentru construirea unui nou sediu ca nu mai incap toti angajati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *