66 de migranți au încercat să treacă ilegal granița în Ungaria din România în ultimele 24 de ore

66 de migranți au încercat să treacă ilegal granița în Ungaria din România în ultimele 24 de ore

66 de migranți au încercat să treacă ilegal granița în Ungaria din România în ultimele 24 de ore.

66 de migranți au fost prinși de polițiștii de frontieră din Arad și Bihor când încercau să treacă ilegal granița în Ungaria. Majoritatea era ascunsă în TIR-uri, printre piese auto.

Poliţiştii de frontieră din Nădlac II și Girișul de Criș au prins 66 de cetăţeni din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare sau pe jos.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat, la ieşirea din ţară, doi cetățeni turci aflați la volanul a două TIR-uri înmatriculate în Turcia. Șoferii transportau piese auto pentru societăți comerciale din Polonia și Germania.

CITEȘTE ȘI: Directoarea Colegiului Național Pedagogic ”Carmen Sylva” se simte hărțuită, fiind pe punctul de a demisiona. Dispute cu o învățătoare

În compartimentul pentru marfă au fost găsiți, însă, 62 de cetăţeni străini, doar într-unul dintre automarfare fiind ascunse 46 de persoane.

Migranții sunt cetăţeni din Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Etiopia și Republica Centrafricană, intrați legal în România.

De asemenea, poliţiştii de frontieră din Girișul de Criș, județul Bihor, au observat, în apropierea liniei de frontieră, patru persoane care mergeau pe jos. Cercetările au scos la iveală că sunt cetățeni din Egipt, intrați legal în România și care intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei.

Șoferii sunt cercetați pentru trafic de migranţi, iar migranții pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *