Restricţii de trafic în Timişoara, la final de săptămână

Restricţii de circulaţie pe mai multe străzi din Timişoara

Restricţii de trafic în Timişoara, la final de săptămână

La solicitarea Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara a aprobat închiderea circulației rutiere pe strada Mircea Hoinic (zona Pieței Petőfi Sandor), în perioada 30.09.2023 (ora 10:00) – 02.10.2023 (ora 04:00). În acest interval, vor avea loc evenimentele dedicate ”Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”, ce se sărbătorește peste tot în lume, la data de 1 octombrie.

De asemenea, la solicitarea Aquatim, în perioada 29.09.2023 (ora 20:00) – 01.10.2023 (ora 17:00), traficul rutier va fi închis pe Calea Torontalului, la intersecția cu strada Arthur Rubinstein. Măsura este necesară în vederea execuției de lucrări la rețeaua de apă și canalizare. Lucrările fac parte din obiectivul “CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 2”.

Primăria Timişoara recomandă șoferilor să folosească rute alternative în intervalele de timp menționate, ocolind zonele în care se derulează evenimente publice sau lucrări.

CITEŞTE ŞI: Caz incredibil în Timişoara. O mamă şi-a fotografiat şi filmat fetele în ipostaze indecente, apoi a vândut imaginile pe reţele de socializare


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *