Bogdan Străuţ s-a despărţit de Poli Timişoara

bogdan straut

La o zi după ce a anunţat transferurile jucătorilor Alex Munteanu, Valentin Creţu şi Gabriel Vaşvari, ACS Poli Timişoara a oficializat o despărţire şi două reveniri în alb-violet.

Fundaşul dreapta Bogdan Străuţ nu va face parte din lotul prim-divizionarei bănăţene şi în sezonul următor, pe postul său fiind adus înapoi tânărul Radu Motreanu, împrumutat în stagiunea recent încheiată la ASU Politehnica Timişoara, unde a fost unul dintre cei mai folosiţi jucători din lotul aflat sub comanda lui Sorin Brîndescu.

Citeşte şi: Distanţa rutieră dintre două localităţi timişene se scurtează cu 28 de kilometri

În partea dreaptă a defensivei activează şi Valentin Creţu, adus de la Gaz Metan Mediaş.

Bogdan Străuţ devine al doilea jucător de care se desparte trupa de pe Bega, primul fiind Cristian Bărbuţ, plecat la CSU Craiova.

A mai fost adus înapoi, după un împrumut la Ripensia Timişoara, atacantul Denis Golda.

Citeşte şi: Trei dintr-un foc, la Poli: Munteanu, Creţu şi Vaşvari! Urmează Eric, Golubovici şi Bud?

„Le mulţumim lui Bogdan Străuţ şi Cristi Bărbuţ pentru perioada petrecută sub tricoul alb-violet şi pentru contribuţia la miraculoasa salvare de la retrogradare. Le urăm succes şi multă baftă în continuare! Fundaşul dreapta Radu Motreanu a revenit la Poli Timişoara, după un an de împrumut la ASU Politehnica Timişoara, acolo unde a fost jucătorul cu cele mai multe minute bifate în stagiunea 2016-2017. Acasă s-a întors şi atacantul Denis Golda, împrumutat la Ripensia Timişoara, formaţie care a promovat în Liga 2. Cei doi se alătură unui grup de tineri fotbalişti care vor fi promovaţi pentru o prezenţă constantă în circuitul echipei de seniori. Este vorba despre Denis Haruţ, Cristian Podină, Cosmin Bîrnoi, Lucian Oprea şi Sebastian Velcotă”, au anunţat oficialii grupării ACS Poli Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *