41 de candidaţi pentru un post de şofer de ambulanţă. Salariul e uriaş

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani a scos la concurs un post de şofer de ambulanţă şi nu mai puţin de 41 de oameni îşi doresc să fie angajaţi. În prima fază, toate cele 41 de dosare ale candidaţilor au fost admise la selecţie, astfel că pe 25 septembrie toţi cei 41 de oameni vor participa la examenul propriu-zis, scrie Botoşani News.

Un post de şofe de ambulanţă e foarte bine plătit, salariul lunar ajungând la 4.500 de lei. Iar dacă şoferul face şi cursuri de ambulanţier şi primeşte diploma, salariul creşte cu 2.000 de lei.

Este al doilea concurs din ultima lună pentru postul de şofer de ambulanţă în Botoşani, acum două săptămâni, pentru un loc la o staţie din judeţ înscriindu-se 37 de candidaţi.

3 Comments
Vanesa 23/09/2019
Si 3500 de lei este mult prea mult , iar despre ,, absolvirea ,, a diferite ,, cursuri ,, , fie și de ambulantier , dati mi voie să mă îndoiesc , numai putin de tot , de ,, competențele ,, dobîndite în urma parcurgerii acestor , cursuri , vorbim de diferite ,, cursuri ,, intr o tara unde facultățile nu sint in marea lor majoritate ceea ce ar trebui sa fie .
Eu 23/09/2019
Renasterea de ce dezinformati cu privire la salarii?Un sofer de ambulanta trebuie sa treaca prin mai multe etape pt a avea salariul pe care il ziceti,in prima etapa nu primeste mai mult de 3200-3500 in mana ,abia dupa 6-7 ani de ambulanta poate primii banii pe care ii spuneti ,sofer2,sofer1,ambulantier,si nimeni nu o sa il angajeze fara cursul de ambulantier,e lege ,clara,asa nu mai puneti stiri doar de dragul de a fi,ca nu este nici pe departe cu credeti meseria asta.Incercati si sigur nu rezistato mai mult de o luna.