fbpx

Crima de la Timişoara: Cosmin Titiş a anunţat-o pe mama Karinei că i-a ucis fiica, imediat după ce a comis omorul

Detalii teribile ies la iveală după crima care a şocat toată ţara, comisă vineri seara în parcul din spatele Catedralei din Timişoara. Karina, o tânără de 21 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei iubit. Acesta a lăsat-o într-o baltă de sânge, apoi a fugit, fiind capturat după trei ore.

În aceste trei ore, criminalul şi-a sunat mama, apoi fratele şi sora, şi le-a spus ce a făcut. A transmis de asemenea mesaje tuturor cunoscuţilor, pe Facebook. Inclusiv mamei Karinei i-a transmis că i-a ucis fiica.

Un prieten al acesteia a fost contactat de mai multe ori pe Facebook de Cosmin Titiş, vineri seara, la câteva minute după crimă. Mama Karinei era în Italia, unde munceşte, şi Titiş era blocat pe contul acesteia de Facebook. Aşa că a ales să îi transmită prin cunoscuţi comuni teribila veste. Bărbatul care era apropiat de mama Karinei a fost sunat mai întâi la ora 19:19, apoi după un minut. Cum nu i s-a răspuns, la ora 19:40 a scris mesajul: „Bă zi i lu masa lu karina,,, ca am omorato pe karina in timisoara”. 

Mama fetei a fost anunţată în aceeaşi noapte de oribila crimă şi a venit sâmbătă în România. Luni, familia va putea să ridice de la IML corpul fetei ucise pentru că n-a mai vrut să trăiască alături de fostul iubit, care o terorizase în timpul relaţiei.

La aproape 10 luni de la despărţire, Cosmin Titiş a aflat că fata a venit din Anglia în Timişoara, la o prietenă, a plecat de la Lupeni după ea şi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit.

observator.tv

 

 

 

 

 

1 Comments
gigi 22/09/2019
Streang si sapun.
Renasterea Banateana