Timişoara, din nou, sub ape. Trafic paralizat, pescari în pasaje

pescar pasaj

Nici nu s-au dezmeticit bine timişorenii după furtuna de zilele trecute, că o nouă avertizare de cod portocaliu a fost anunţată în seara zilei de vineri.

O ploaie însoţită de tunete şi fulgere a paralizat traficul în mai multe zone din oraş, iar apa a pus stăpânire pe urbe.

CITEŞTE ŞI: Transilvania, pe primul loc în clasamentul „Best in Travel 2016”

Pasajul din Piaţa 700 (strada Coriolan Brediceanu) a fost inundat, iar circulaţia oprită. Tramvaiele nu şi-au mai putut continua drumul pentru că apa ar fi scurtcircuitat motoarele. Călătorii au fost nevoiţi să coboare din mijloacele de transport în comun şi să-şi continue drumul prin ploaie.

De asemenea, mai multe subsoluri ale unor imobile din oraş au fost inundate.

Şi în judeţ locuitorii au fost nevoiţi să facă faţă apei cazute din abundenţă, iar în Sânandrei, grindinei.

CITEŞTE ŞI: Alertă europeană în privinţa autoturismelor Dacia. Au fost constatate defecte care pun în pericol viaţa oamenilor

Un şofer de tir cu numere de Serbia a rămas blocat pe strada Coriolan Brediceanu, după ce zona a fost închisă circulaţiei.

Obişnuiţi cu acumulările mari de apă în pasaje, după fiecare ploaie, unii timişoreni au încercat să „dezmorţească” atmosfera cu o partidă de pescuit, la pasajul din Piaţa 700.

blocaj

blocaj1

blocaj2

blocaj3


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timişoara, din nou, sub ape. Trafic paralizat, pescari în pasaje

  1. TIMIŞOARA, MAREA VENEȚIE!
    Îi urez concediu plăcut PREAFERICITULUI PRIMAR NICOLAE ROBU şi îi mulțumesc pentru tot ceea ce face, pentru tot ceea ce a făcut şi va mai face pentru oraş.
    După cum se vede în fotografii avem un primar dedicat, un primar care conduce o echipa de profesionişti în slujba timişorenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *