25 de milioane de euro pentru şoselele din Timiş. Care drumuri vor fi reabilitate

asfaltare 2

A rămas mai puțin de o lună până la termenul de depunere a proiectelor de infrastructură pentru care se dorește accesarea de fonduri europene.

În 16 noiembrie, autoritățile trebuie să fie gata cu proiectele realizate conform vechiului ghid de accesare a finanțării, iar președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat cele două proiecte pentru care se va solicita suma totală de 25 de milioane de euro.

Este vorba despre drumurile județene Peciu Nou – Parța – Foeni și Cărpiniș – Variaș – Gelu – limita județului Arad (cu continuare spre Pecica și autostradă). Întocmirea documentației este în grafic, astfel că reabilitarea celor două drumuri este din ce în ce mai aproape.

După 16 noiembrie, ADR Vest va începe să primească proiecte întocmite conform unui nou ghid de finanțare, iar intenția conducerii CJT este de a depune proiectul de lărgire la patru benzi a drumului dintre Dumbrăvița și Giarmata.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “25 de milioane de euro pentru şoselele din Timiş. Care drumuri vor fi reabilitate

  1. Sorine ,ma faci sa cred ca nui nici-o diferenta intre tine si Titu ,el avea o linie deschisa cu drumurile spre Lugoj ,tu o ai vis avis spre Peciu dar spre Oravita nu se gandeste nimeni sau sa asteptam un carasan sa ajunga presedinte la CJ ,ca altfel nu avem nici-o sansa . Pe cand o sa avem un presedinte pt. tot Timisu si nu numai pt. simpatii sa ma exprim mai plastic poate cand va fi Regiunea Banat cum a fost altadata ,cine stie.

Lasă un răspuns