12 zile pentru o scrisoare în Timişoara. Ce a păţit un cetăţean este halucinant

Serviciile oferite de Poşta Română stârnesc tot mai mult nemulţumirea cetăţenilor. Lipsa de personal, salariile derizorii şi politica haotică generează aspecte halucinante, care trezesc indignare.

Emblematic este şi cazul unui timişorean care, în decurs de doar câteva luni, a avut trei experienţe neplăcute cu Poşta Română.

Prima dată a expediat o scrisoare de la oficiul poştal de pe Bd. Gheorghe Lazăr, destinaţia fiind tot în Timişoara, în zona Fratelia. Scrisoarea nu a ajuns niciodată.

A doua oară, a fost mai norocos: scrisoarea, având destinaţia Calea Şagului, a ajuns, dar după… 12 zile.

Peste ceva timp, a primit o scrisoare „tocmai” din Arad, care a făcut un timp ceva mai scurt: 11 zile. Bine că nu trebuie să trimită ceva la Bucureşti…

3 Comments
lupea eugen 09/03/2018
posta romana : un serviciu politic in care functiile sunt ocupate doar de relicve comuniste. ei isi fa averi ,functionarul de rand ia praful de pe toba si in final serviciile sunt catastrofale.daca ai de primit ceva acte de tribunal s-ar putea sa pierzi un proces din cauza acestor gunoaie.companie falimentara, din pacate populatia are o vina ca nu reationeaza .
acidutzu 18/10/2017
Daca pachetul vine din afara UE ,respectiv China ,posta isi incheie misiunea cand il preda la VAMA de la GARA. Trebuie sa faceti un drum la Vama de la gara si sa dati nr de expediere prin care ati urmarit pachetul
Cristi 18/10/2017
Am comandat un colet din China,a ajuns in Timisoara,in 2 sapt,si de o luna astept sa il primesc si nimic,