1 Decembrie, cu defilare și artificii la Timişoara. Programul complet de Ziua Naţională

”E timpul pentru puțin fast”, anunță Mihai Ritivoiu. Defilare de vehicule militare de 1 Decembrie, la Timișoara

Autoritățile locale din Timiș au stabilit programul complet de Ziua Națională. Acesta va debuta în fața Palatului Administrativ, începând cu ora 11, când va fi prezentat onorul, va fi salutat drapelul de luptă și va fi intonat imnul național al României.

De la ora 11,20 va fi oficiat un serviciu religios de către Înaltpreasfinţia Sa Părintele Ioan Selejan, împreună cu un sobor de preoţi invitaţi din Arhiepiscopia Timişoarei şi preotul militar al garnizoanei.

După alocuțiunile oficialităților, la ora 11,30, va avea loc defilarea detaşamentelor Ministerului Apărării Naționale și a detaşamentelor şi tehnicii Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Penitenciarului Timișoara și Direcției Poliției Locale Timișoara.

Programul va continua după-amiază în Piața Victoriei, de la ora 18,30, începând cu un concert al orchestrei Timișoara Buig Band. La ora 19, va fi dechisă oficial cea de-a XI-a ediţie a Târgului de Crăciun (care se va desfășura și în Piața Libertății), prin aprinderea iluminatului festiv de sărbători, urmată de Hora Unirii.

Va urma un spectacol al Ansamblului „Timişul”, cu participarea soliştilor Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Petrică Miulescu Irimică, Mihaela Petrovici și Adrian Stanca.

La ora 20, pe scena din Piața Victoriei va urca Alina Eremia, urmată, la ora 21, de formația Pragu` de Sus și, la ora 21,45, de Inna. Seara se va încheia cu un foc de artificii, programat pentru ora 22,30.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *