Pedro Henrique, din nou în alb-violet? ACS Poli Timişoara ar putea face rost de ceva bănuţi

Problemele din atac cu care se confruntă ACS Poli şi-ar putea găsi rezolvare în zilele următoare. Pedro Henrique a venit la Timişoara pentru a-şi lua banii ce i se cuvin din vechiul contract cu trupa bănăţeană şi a fost chemat la o discuţie cu privire la posibilitatea de a semna un nou acord.

Jucător capricios, el a fost totuşi apreciat pentru reuşitele din teren, iar oficialii clubului de pe Bega îl doresc din nou în lot, mai ales că Miguel Bianconi nu se ridică la nivelul dorit, Octavian Drăghici a fost mult timp accidentat, iar Camaldine Abraw, deşi a marcat, n-a rupt nici el gura târgului şi s-a „evidenţiat” prin câteva ratări monumentale.

Altfel, problemele financiare ar putea fi rezolvate parţial printr-un număr mare de spectatori la partida cu FCSB din Cupa României, programată în 30 noiembrie, cu începere de la ora 21,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”. ACS Poli încearcă să obţină o sumă frumoasă de bani în urma vânzării biletelor.

Acestea vor fi puse în vânzare astăzi la următoarele preţuri: 20 de lei (tribuna II), 25 de lei (tribuna I), 40 de lei (tribuna 0), 150 de lei (lojă), 20 de lei (peluză oaspeţi).

„Abonamentele de la meciurile de campionat nu sunt valabile la acest joc, având în vedere că este o competiţie diferită. Vă recomandăm să achiziţionaţi bilete din timp, pentru a se evita aglomeraţiile de la casierii din ziua partidei!”, au transmis oficialii grupării ACS Poli Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns