Şofer de autocar concediat după o înregistrare video. Ce grozăvie a făcut pe o şosea din Banat

sofer 3

Un conducător auto a surprins și filmat, cu o cameră ce era montată pe bordul mașinii, o depășire inconștientă făcută de către șoferul unui autocar.

Incidentul s-a petrecut pe o șosea din județul Caraș-Severin, iar pe imagini se vede cum șoferul autocarului intră în depășire într-o curbă, iar mai apoi nu reușește să revină în timp util pe banda sa de mers. Numai norocul, inspirația și faptul că șoferul care a filmat incidentul nu s-a pierdut cu firea au făcut ca în urma acestei manevre inconștiente a șoferului de autocar să nu rezulte un grav accident. Pentru a evita impactul cu autocarul, șoferul care a filmat întreaga scenă a fost obligat să iasă cu mașina de pe carosabil, scrie specialarad.ro.

În urma publicării materialului video în care un autocar al firmei PLETL face o depășire foarte periculoasă undeva în județul Caraș Severin, conducerea firmei a identificat șoferul și, mai mult, i-a desfăcut contractul de muncă!

Mai jos puteți vedea textul pe care l-au trimis reprezentanții firmei:

„Buna ziua,

Va raspund in calitate de reprezentant al firmei PLETL.

In urma publicarii materialului video, conducerea societatii a procedat de indata la identificarea soferului implicat.

Deoarece nu toleram un astfel de comportament in trafic, soferii nostrii fiind instruiti in sensul respectarii normelor de circulatie si siguranta rutiera, fiindu-le impusa o conduita care sa ofere pasagerilor conditii de maxima siguranta si confort , incepand de astazi soferul in cauza nu se mai numara printre angajatii nostri”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Şofer de autocar concediat după o înregistrare video. Ce grozăvie a făcut pe o şosea din Banat

  1. Pe astia cu tiruri, autobuze sau orice vehicule mari nu ii inteleg in depasiri. Daca e sa ne uitam totusi atent la clip, omul a depasit regulamentar, pe linie discontinua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *