Şofer de autocar concediat după o înregistrare video. Ce grozăvie a făcut pe o şosea din Banat

Un conducător auto a surprins și filmat, cu o cameră ce era montată pe bordul mașinii, o depășire inconștientă făcută de către șoferul unui autocar.

Incidentul s-a petrecut pe o șosea din județul Caraș-Severin, iar pe imagini se vede cum șoferul autocarului intră în depășire într-o curbă, iar mai apoi nu reușește să revină în timp util pe banda sa de mers. Numai norocul, inspirația și faptul că șoferul care a filmat incidentul nu s-a pierdut cu firea au făcut ca în urma acestei manevre inconștiente a șoferului de autocar să nu rezulte un grav accident. Pentru a evita impactul cu autocarul, șoferul care a filmat întreaga scenă a fost obligat să iasă cu mașina de pe carosabil, scrie specialarad.ro.

În urma publicării materialului video în care un autocar al firmei PLETL face o depășire foarte periculoasă undeva în județul Caraș Severin, conducerea firmei a identificat șoferul și, mai mult, i-a desfăcut contractul de muncă!

Mai jos puteți vedea textul pe care l-au trimis reprezentanții firmei:

„Buna ziua,

Va raspund in calitate de reprezentant al firmei PLETL.

In urma publicarii materialului video, conducerea societatii a procedat de indata la identificarea soferului implicat.

Deoarece nu toleram un astfel de comportament in trafic, soferii nostrii fiind instruiti in sensul respectarii normelor de circulatie si siguranta rutiera, fiindu-le impusa o conduita care sa ofere pasagerilor conditii de maxima siguranta si confort , incepand de astazi soferul in cauza nu se mai numara printre angajatii nostri”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
Dragan 18 septembrie 2016
@deea Mai uita-te o data. Pe partea sa de mers avea linie continua. Nici macar nu esti atenta!
Adrian Marin 17 septembrie 2016
Deea, și ție ți-aș lua permisul pentru ce ai spus!!
deea 17 septembrie 2016
Pe astia cu tiruri, autobuze sau orice vehicule mari nu ii inteleg in depasiri. Daca e sa ne uitam totusi atent la clip, omul a depasit regulamentar, pe linie discontinua.
Nyk 16 septembrie 2016
Corect.Si totusi mai exista Corectitudine in Romania.