Zona industrială a unei comune de lângă Timişoara aduce bani frumoși la buget. Cea mai recentă investiție aparține unui concern japonez şi este de 50 de milioane de euro!

sacalaz 3

Deși peisajul din zona industrială pare neschimbat de câțiva ani, în realitate investițiile de aici asigură circa 75 la sută din veniturile comunei. Cea mai recentă investiție din parcul industrial local aparține unui concern japonez, aceasta fiind realizată în urmă cu trei ani. Valoarea obiectivului, de 50 de milioane de euro, vorbește de la sine despre anvergura lui.

În această unitate de producție cu profil medical lucrează 130 de angajați. Investiția, conform primarului Ilie Todașcă, urmează să se extindă, având disponibile șapte hectare de teren. Aceasta este doar una dintre investiții de la Săcalaz.

În perimetrul industrial amintit există însă multe alte unități economice, mai mari sau mai mici. În ceea ce privește primăria, ea mai are disponibilă în zona industrială o suprafață de șase hectare pe care pot fi amplasate noi obiective. De aceea, investitorii interesați au în fiecare zi ușa primăriei deschisă.

Trebuie însă precizat faptul că există o cauză pentru care acest perimetru a rămas încă neocupat: nu are utilități. Cu ocazia aprobării bugetului comunei pe acest an, se va organiza o dezbatere în consiliul local privind introducerea curentului electric și amenajarea unui drum pietruit în zona neocupată aparținând primăriei din parcul industrial.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns