Primul „meci” Robu-Dobra se joacă în… sală

Intenţia administraţiei judeţene de a realiza, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), o sală polivalentă între Timişoara şi Giroc, înainte de unitatea militară, nu este agreată de primarul Nicolae Robu.

Acesta apreciază deschiderea de care a dat dovadă până acum Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, însă consideră că amplasamentul sălii de sport este inadecvat. Robu crede că obiectivul trebuie construit în campusul conceput în jurul actualului stadion „Dan Păltinişanu”, deoarece ar fi mai la îndemâna timişorenilor.

„Am găsit deschidere sută la sută la domnul Dobra şi sper ca relaţia să nu fie alterată din cauza unor politicianisme ieftine. Avem la CNI trei obiective, stadion, bazin olimpic şi sală polivalentă, iar primăria şi consiliul judeţean trebuie să acţioneze solidar, pentru ca ele să prindă viaţă. Nu e rău dacă CJT dispune de un teren în Giroc, dar acesta ar putea fi folosit ca obiectiv sportiv, de exemplu se poate face acolo noul stadion. Noi avem un masterplan, iar sala polivalentă trebuie făcută în acel campus sportiv al Timişoarei şi fac apel la o colaborare bună, aşa cum a fost şi până acum”, a declarat primarul, care a adus în discuţie chiar organizarea unui referendum referitor la locaţia sălii de sport.

În replică, Călin Dobra se arată deschis unor noi discuţii cu primarul, precizând însă că viziunea administraţiei judeţene este diferită: „Noi apreciem că amplasamentul din Giroc este mai potrivit, atât din punct de vedere al dezvoltării zonei respective, cât şi al infrastructurii conexe care se poate realiza acolo. Dar, dincolo de asta, rămân deschis oricăror discuţii cu primarul Timişoarei, pentru că plecăm de la premisa că interesele cetăţenilor sunt cele care primează”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Primul „meci” Robu-Dobra se joacă în… sală

  1. Iara cu prostii? Nu exista nume pe strazi, numere pe case, indicatoare de sens pe strazi, strazi gaurite trotuare gaurite de-ti rupi picioarele, apa nepotabila, ALT SPITAL? S.A.M.D.

  2. La o polivalenta de 15000 sau 16000 locuri ai nevoiede o parcare pe masura,chiar este atata teren in zona Stadionului Dan Paltinisan?

Lasă un răspuns