Zona centrală din Sânnicolau Mare îşi schimbă faţa. Va arăta fabulos! Foto

sannicolau mare 9

Amenajat în anii ’80 din veacul trecut, în mare parte prin „prestație”, centrul civic al orașului Sânnicolau Mare a suferit de-a lungul deceniilor care s-au scurs de atunci doar intervenții de cosmetizare sau de completare, dar o reabilitare nu s-a făcut.

De aceea, edilii își doresc foarte mult ca acest spațiu pietonal, de promenadă, socializare și shopping deopotrivă, să își schimbe înfățișarea, ținându-se cont de standardele prezentului.

După cum ne-a declarat primarul Dănuț Groza, proiectul tehnic al acestei investiții se află aproape de finalizare, sperându-se ca lucrările să poată începe în acest an, aceasta și în funcție de posibilitățile bugetare.

danut groza 3

Vor fi refăcute utilitățile și spațiile verzi și vor fi amplasate fântâni „țâșnitoare” (nu cântătoare!), a precizat edilul. De asemenea, se va realiza un sistem de iluminat ornamental, vor fi rearanjate monumentele și va înlocuit mobilierul stradal existent cu altul nou.

Ideea care stă la baza acestei reconfigurări a centrului civic este aceea ca, prin noua sa față, să rămână actual în următorii 10-15 ani. De aceea, la realizarea proiectului vor fi utilizate cele mai noi materiale și tehnologii. Lucrările ar trebui să dureze opt-zece luni, de la demararea șantierului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Zona centrală din Sânnicolau Mare îşi schimbă faţa. Va arăta fabulos! Foto

  1. Se vor plimba pensionarii si elevii de școală generală, tineretul în proporție de 60 la sută , si nu numai se plimba prin vestul Europei , valabil nu numai aici , ci si in alte orase din tara , iar în cîțiva ani , emigrația va fi și mai mare , crește exponențial,iar orașele mici vor deveni si mai mici , iar cele mari , si mai mari .

  2. Asa Dane fa centru sa se plimbe tziganii pe acolo te fac aia frate in plina zi de buzunare in sannicolau pe centru toate cioriile majoritatea puscariasi…politia dinnsannicolau pe unde umbla? Defapt si cioriile astea is ei niste sifoane
    Vai de orasul asta ce afost si ce e astazi! Trist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *