Ziua Imnului Național sărbătorită la Timișoara. Programul manifestărilor

zimn

Instituția Prefectului județul Timiș a anunțat programul manifestărilor organizate în 29 iulie, cu prilejul sărbătoririi Zilei Imnului Național al României. Acestea vor avea loc în Piața Libertății din Timișoara, de la ora 10, când va fi prezentat onorul și va fi salutat drapelul de luptă.

CITEȘTE ȘI: Timiș: 1.329 de candidați înscriși pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2021

Vor urma o binecuvântare și o rugăciune pentru poporul român și discursurile oficialităților. Cei prezenți vor putea asculta o alocuțiune privind simbolistica versurilor Imnului Național al României, scurt istoric și semnificații. Înainte de intonarea Imnului Național, Muzica Militară a Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal’’ va susține un scurt spectacol. Manifestarea se va încheia la ora 10,40 cu defilarea detașamentului de onoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ziua Imnului Național sărbătorită la Timișoara. Programul manifestărilor

  1. Cred ca romanii au nostalgii comuniste de trista amintire. Ce tot o scaldati in parade militare tricolore si tot felul de paranghelii de astea? Unde sunt romanii acum? Ce au rezolvat din 1989 pina acum in 2021? Aceeasi criminali sunt bine mersi la putere. Iliescu va rinjeste printre proteze, aceeasi comunisti inscaunati in guvern. Tara geme de nenorociri voua va arde de parade. Hai gata ca sunteti ridicoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *