Ziua Copilului sărbătorită la Timișoara. UPDATE: Din cauza ploii, programul de astăzi a fost anulat

Primaria Municipiului Timișoara a pregătit pentru copii, de ziua lor, două zile de distracție. Marea petrecere a început ieri şi se va întinde până astăzi la ora 20.00.

Pe tot parcursul celor două zile, în Parcul Copiilor, cei mici se bucură de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme şi desene animate, Minnie şi Mickey Mouse.

În plus, copiii sunt invitați să joace câteva dintre cele mai îndrăgite jocuri din toate timpurile, ca şotronul, să îşi facă tatuaje temporare, să se joace cu baloane modelabile, să admire „dansul” baloanelor de săpun, să se plimbe cu barca, să deseneze pe asfalt, să picteze sau să danseze.

Accesul la Grădina Zologică Timişoara va fi gratuit astăzi și vor avea parte parte de jocuri interactive Enter Game și de două ateliere, ,,Leul curajos’’ organizat de Little People și ,, Paradisul Copiilor”. Programul de vizitare al Grădinii Zoologice este zilnic între ora 10:00-20:00, cu excepţia zilei de luni a fiecărei săptămâni.

Programul evenimentelor

 

UPDATE:  Din cauza ploii, programul de astăzi a fost anulat

 

radiotimisoara.ro

 

foto: ciao.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.