Zilele Lacului Surduc, la a patra ediție. Timișorenii au parte de transport gratuit

lacsur

Sâmbătă și duminică, în comuna Fârdea, vor avea loc Zilele Lacului Surduc, manifestare ajunsă la cea de-a patra ediție și organizată de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș și primăria din localitate.

Celor prezenți li s-a pregătit un program special, care cuprinde muzică pentru toate gusturile până în zori, proiecție laser pe ecran de apă, activtăți pentru copii, concurs de pescuit, competiții cu diverse tipuri de ambarcațiuni și multe altele.

Deschiderea oficială va avea loc mâine, la ora 15, iar manifestarea va dura până duminică, la ora 21.
Vor exista locuri de campare pentru corturi, iar pentru un bun acces al timișorenilor și al turiștilor aflați în oraș, cu sprijinul Primăriei Timișoara, APDT anunță punerea la dispoziție a unor curse regulate de transport în comun cu plecare din stația de la Catedrala Mitropolitană spre lacul Surduc.

Cursele vor avea loc după următorul orar: mâine, plecare spre Fârdea la orele 10, 11 și 12 și întoarcere la Timișoara la orele 22,30, 23,30 și 0,30; duminică, plecare spre Fârdea la orele 10, 11 și 12 și întoarcere la Timișoara la orele 19,30, 20,30 și 21,30.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns