”Zidul Berlinului”, ridicat lângă Timișoara

”Zidul Berlinului”, ridicat lângă Timișoara

Pandemia provoacă soluții fanteziste în marile lanțuri comerciale. Pentru a separa centrul comercial propriu de restul spațiilor din incintă, conducerea unui supermarket din Dumbrăvița a ales să trântească un gard care face diferența între locul unde se poate circula fără restricții și zona accesibilă doar celor privilegiați, adică deținătorii de certificate verzi.

Cei care nu ”au pus umărul” trebuie, acum, să se uite cu jind peste gard la persoanele care se pot bucura de produsele și ofertele din zona cealaltă, care și ele pot fi, uneori, de „strictă necesitate”.

CITEȘTE ȘI: Mega-proiect de infrastructură rutieră la Timișoara: o gură de canal

Cum centrul comercial este de origine germană, am putea spune că avem un fel de nou ”Zid al Berlinului”, pe care nevaccinații nu îl pot escalada.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “”Zidul Berlinului”, ridicat lângă Timișoara

  1. DISCRIMINARE! Raportatii la ANPC si la Consiliul Național pentru Combaterea DiscriminăriiSI pe Circumbvalatiunii e la fel si La Lidl va fi asa. E nazism pur!

    1. Stimata redactie,
      Dorim, daca este posibil, o lista cu toate magazinele mari din Timisoara care au acest sistem de cernere a clientelei, o fi un narav adus din import sau este o gaselnita mioritica…
      Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns