Zi neagră pentru judeţul Timiș

Cinci decese și 69 de cazuri noi de COVID-19 este bilanțul zilei de joi, unul negru pentru cel mai vestic județ al țării care a ajuns la 2.994 de infectării și numără 144 de morți.

Potrivit autorităților, 52 (33 de cazuri la un cămin de bătrâni, dintre care opt cadre medicale) dintre cei 69 de pacienți depistați ieri sunt din Timișoara, doi din Giarmata și câte unul din Lugoj, Lugojel, Lunga, Sânpetru Mare, Ohaba Forgaci, Deta, Lovrin, Sânandrei, Beregsău Mare, Dumbrăvița, Giroc, Livezile, Izvin, Sânmihaiu Român și Giulvăz.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 21 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Raportarea de joi, a luat în calcul 1.980 de teste.

Joi, în spitalele COVID-19 erau internați 128 de pacienți, dintre care 12 erau în stare gravă la Terapie Intensivă.

Sunt active focare de boală în Timișoara (Profi – patru cazuri, farmacia Tonica – zece cazuri, cofetăria Codrina – 14 cazuri, Valeo – 11 cazuri, Continental – 46 cazuri, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu Klein” – 16 cazuri și Centrul pentru persoane vârstnice Tutunaru – 33 cazuri), la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Lugoj (71 cazuri) și la fabrica de încălțăminte din Buziaș – șase cazuri).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Zi neagră pentru judeţul Timiș

  1. Dovada ca cei din Timis nu sunt deloc mai buni decat cei din alte parti ale tarii.
    Indiferenta, cocalareala, nepasare si miserupism.
    Rusinos, pentru ca ne credem mai buni, dar nu suntem absolut deloc!

Lasă un răspuns