Zeci de șoferi amendați într-o intersecție din Timişoara

amenda rutiera

Aproape o sută de sancțiuni au aplicat polițiștii timișoreni, în urma unei acțiuni care a durat doar două ore. Cadrele Biroului rutier Timișoara au organizat acțiunea la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu Calea Martirilor și au fost vizați șoferii care nu respectă indicatoarele și marcajele rutiere.

Poliţiştii au aplicat  63  de sancţiuni contravenţionale, 54 dintre acestea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere. De asemenea, au fost sancţionaţi şi şoferii care nu purtau centura de siguranţă și pietonii care nu au respectat normele rutiere.

Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate este de peste 12.000 de lei. Totodată, oamenii legii au reținut, în vederea suspendării, două permise de conducere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Zeci de șoferi amendați într-o intersecție din Timişoara

  1. foarte bine! astfel de actiuni ar trebui sa fie permanente pana cand „jmecherii” (adica aia care se cred mai destepti dacat ceilalti si de pe banda ‘obligatoriu dreapta’ merg inainte, depasesc coloana oprita la semafor si intra in fata, s.a.m.d.) ruinati financiar vor dispare!!
    Bravo POLITIEI! aplicarea consecventa la LEGII va aduce ordine, civilizatie si implicit bunastare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *