Zeci de maşini distruse în câteva ore, pe un drum „calamitat” din Timiş. Şoferii s-au ales cu jante îndoite şi cauciucuri tăiate

masini distruse 1

Zeci de şoferi care au avut ghinionul să circule ieri pe Drumul Național 68 A, înte Coșava și Coșevița, judeţul Timiş, şi-au distrus maşinile în doar câteva ore. Oamenii s-au trezit cu pneurile tăiate şi jantele îndoite în gropile apărute în asfalt, în ultimele zile.

CITEȘTE ȘI: În Timiș, riscul de infectare cu coronavirus se menține ridicat

Pe tronsonul Coșava – Coșevița, în zona unde, pe o lungime de 13 kilometri, autostrada Timișoara – Deva este întreruptă au apărut adevarate cratere, în urma ninsorilor din ultima perioadă.

„Aseară, în jurul orei 23.00, mă deplasam dinspre Deva spre Arad, un drum pe care îl cunosc foarte bine şi care, în mod normal, ar trebui să dureze cel mult de 2 ore.

Acest drum, pentru mine a durat peste 7 ore, plus o gaură în portofel de peste 3.000 lei, pe care o voi suporta eu, cel mai probabil (tractat maşina, reparat daune, etc.).

Mai exact, între localităţile Coșevița si Coşava, în ultimele zile au apărut atâtea gropi încât drumul este de nerecunoscut şi extrem de periculos”, a scris, într-un mesaj adresat unei televiziuni,  unul dintre şoferii păgubiţi.

Bărbatul susţine că într-una dintre aceste gropi a dat şi el cu maşina. S-a ales cu două roţi distruse complet, plus alte daune.

Omul a trimis imagini de la faţa locului, care arată dimensiunea dezastrului.

„În următoarele 4 ore, cât am rămas blocat acolo, încă 15 maşini au păţit acelaşi lucru în faţa mea. Din ce am înţeles de la un echipaj de poliţie (care a oprit să ne spună să avem grijă:), peste 50 de maşini au pâţit acelaşi lucru doar în cursul după-amiezii şi serii de ieri.

Un crater în asfalt de acest fel este extrem de periculos şi poate provoca în orice minut accidente grave soldate cu victime, nu doar daune materiale”, a mai precizat el.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Zeci de maşini distruse în câteva ore, pe un drum „calamitat” din Timiş. Şoferii s-au ales cu jante îndoite şi cauciucuri tăiate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *