Zeci de firme își așteaptă publicul la ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare de la Timișoara

Salonul Industriei Uşoare, eveniment expoziţional în cadrul căruia aproape 70 de firme din întreaga țară – cu precădere din rândul producătorilor – prezintă spre vânzare o gamă largă de articole vestimentare de sezon, se află la dispoziţia publicului.

Este vorba despre ediţia de toamnă a expoziţiei organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT), aceasta fiind la dispoziţia vizitatorilor până duminică, 13 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT), din Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22A. Ofertele din standurile firmelor participante cuprind o gamă foarte largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie intimă, vestimentaţie din piele, blănuri, accesorii, marochinărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, precum şi gablonţuri.

Păstrându-se tradiţia ediţiilor precedente ale Salonul Industriei Uşoare, evenimentul este însoţit şi de această dată de Târgul de produse tradiţionale, pe platoul din exteriorul CRAFT, unde vizitatorilor li se oferă mezeluri, produse apicole, dulciuri de casă, minuturi şi diverse articole de artizanat. Până sâmbătă inclusiv, salonul este deschis între orele 10 şi 20, iar duminică, între 10 şi 18. Intrarea este gratuită.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns