Zboruri în contratimp la Aeroportul Timișoara

Zboruri în contratimp la Aeroportul Timișoara

Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, continuă să rămână focalizat pe problemele de la Aeroportul Timișoara, unitate despre care a tot făcut referiri în ultima perioadă.

Grindeanu a taxat absența literei I din cuvântul ”Timișoara” de la intrarea în aeroport și a vorbit despre lentoarea cu care se mișcă lucrurile în privința obținerii de fonduri europene:

”Am atras atenția celor de la Aeroportul “Traian Vuia” din Timișoara că sunt în contratimp cu investițiile. Finanțările europene pe zona de aviație pot fi făcute până la finalul anului 2023. După aceea, nu vor mai fi alocați bani europeni pentru aviație.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluire alarmantă a consilierului local Radu Țoancă: ”Debranșările de la Colterm au depășit 10 000 de abonați”

Știu că în luna februarie vor anunța câștigătorul pentru terminalul plecări, iar în 15 februarie vor veni la București să semneze protocoale pentru alte două proiecte europene. Este nevoie de multa determinare în implementarea acestor proiecte pentru că exista o concurență națională destul de mare în domeniu”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Zboruri în contratimp la Aeroportul Timișoara

  1. D.le Grindeanu, nu stiu ce a stat la baza anularii zborurilor spre Viena si inapoi, dar nu a fost o hotarare buna si nici inteligenta. Ca sa ajungi la Viena trebuie sa zbori la München si apoi la Viena. Daca vreti sa administrati competent ministerul transporturilor, faceti va rog tot posibilul sa se reintroduca aceste curse atat de practice si necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *